LPG Lift-6 hudmassage


LPG® LIFTMASSAGE ?? NATURLIGT ANSIKTSLYFT
Lift6® liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis.
Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster - helt utan injektioner eller skalpell.
 
Hur går liftmassage till?
Lift6® liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen för-bättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor.
Olika program och intensitetsnivåer i massagen gör att det går att special-anpassa behandlingen för just din hudtyp och kondition.
Varje rörelse med de mobila vingarna medför en intensiv, tredimensionell stimulering av huden, koncentrerad till ögonpartiet, längs ansiktets konturer, hals/dekolletage eller för att strama upp s.k "hamsterkinder". Vi anpassar varje behandlingstillfälle efter din hud och dina önskemål!
 
Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?
Själva behandlingen tar ca 30 minuter och är skönt av-kopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-14 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.
Unna dig liftmassage du också - med liftmassage förebygger och bekämar vi hudens åldringstecken och behandlar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer. Linjer och rynkor reduceras och hudens fasthet ökar.
LPGLiftmassage passar alla hudtyper/åldrar och innebär inga risker!
Liftmassage passar alla hudtyper - även den mest känsliga. Liftmassage är även ett ypperligt alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandling pga medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt (och dyrt) ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft. Liftmassage innebär inga som helst biverkningar eller risker, och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt! Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen - om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång huden egna, naturligt höga produktion av kollagen och elastin lite längre och alltså åldras senare! Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya ålderstecken.
 
Ingen återhämtning
Behandlingen tar endast 30 minuter och huden blir inte röd eller irriterad efterår. Du kan alltså passa på att gå på lunchen! Lättare rengöring ingår vid varje behandlingstillfälle,vi lämnar kvar eventuell ögon make up.  En lugn och  skön stund i våra mysiga behandlingsrum, ett lyft för både ditt humör och välbefinnande!
 
?verlägsna resultat:

  • Stramar upp huden, minskar dubbelhaka & stramar upp halsen
  • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
  • Slätar ut och stramar upp dekolletage
  • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
  • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
  • Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster