Endermologie LPG Lipomassage


Endermologie kroppsskulptering är en metod för att ge dig en vackrare kropp och din hud bättre spänst. Naturhälsokliniken i Växjö har arbetat med Endermologimetoden sedan 1998. Denna sensationella metod avlägsnar effektivt dina celluliter och fettdepåer samtidigt som den "skulpterar din kropp" . Augusti 2010 bytte vi till den senaste LPG Cellu M6 Keymodule2 för ytterligare bättre resultat.
 
Fransk högteknologisk forskning i området kroppsskulptering har med lyckat resultat gett oss ndermologiemetoden. I Frankrike har metoden framgångsrikt använts i många år. Metoden används sedan ett flertal år i USA med stor framgång, där den är FDA-godkänd. I Sverige är vi ett fåtal kliniker som använder metoden vad det beror på vet jag inte. Kanske är det vår svenska misstänksamhet mot det vi inte känner till.
 
Vad är Endermologimetoden?
En behandling, som utan kirurgiska ingrepp och smärta avlägsnar celluliter och fettdepåer från stjärtpartiet, höfter, ridbyxlår, putmage, överarmar m.m.
Denna speciella metod utförs med en speciell högteknologisk apparat, vilken ger en djup bindvävsmassage. Blodcirkulationen ökar rejält och kroppens syreupptagnings- förmåga förbättras. Toxiner och slaggprodukter försvinner och kroppens förbränning ökar rejält. När fettcellerna krymper ihop minskar kroppens omfång och huden blir mer elastisk och fastare. Bra efterbehandling vid fettsugning.
 
I USA används Endermologiemetoden som efterbehandling vid fettsugning. Man reducerar eventuella ojämnheter som uppkommit i samband med fettsugningen. Huden stramas upp och ger en ungdomligare och fräschare lyster.
 
Hur många behandlingar går det åt och hur lång tid tar det?
Vi brukar räkna normalt med ca. 15 behandlingar, men detta är mycket individuellt. En behandling tar ca. 35 minuter.
 
Lipomassage
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Om Du vill kan Du med jämna mellanrum bli fotograferad och uppmätt samt vägd med en speciell våg som både väger dig och upplyser om kroppsfetts- procenten. Vi går även igenom dina mat- och motionsvanor, om de behöver ändras får Du råd hur Du bäst skall nå ett bra resultat.
 
Effekter: Reducerar celluliter, ökar fettförbränningen, gör huden spänstigare, stramare och slätare, förbättrar lymfdräneringen, avlägsnar döda hudceller och gör huden smidigare, ger huden ungdomligare lyster m.m.
Lipomassage
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
OBS! Endast på Växjökliniken. Vi svarar gärna på dina frågor, ring eller maila så får Du svar.